گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا

موضوعی که پمپئو از آن می‌ترسد!

وزیر خارجه آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد به تکرار ادعاها علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد ضمن ابراز نگرانی از فرا رسیدن موعد اتمام تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران خواستار تمدید این محدودیت‌ها شد.

 

او ایران را به راه‌اندازی کمپین ترور در یمن، سوریه و عراق متهم کرد. پامپئو در بخش دیگری از سخنانش از فرا رسیدن موعد رفع تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در اکتبر ۲۰۲۰ و همچنین برداشته شدن ممنوعیت سفر علیه «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ابراز نگرانی کرد. او از جامعه بین‌المللی خواست از وقوع این اتفاق جلوگیری کند.

 

وزیر خارجه آمریکا یادآوری کرد که قطعنامه‌ ۲۲۳۱ شورای امنیت که فروش تسلیحات به ایران را ممنوع می‌کند به انقضای خود نزدیک می‌شود. وی گفت: «زمان برای محدود کردن فعالیت ایران جهت انجام اقدامات تروریستی تنگ می‌شود.»

 

وی تصریح کرد: «جامعه بین‌المللی از فرصت زیادی برخوردار است تا موعد رهایی ایران از قید و بندها برای ایجاد آشوب‌های جدید را محاسبه کرده و کاری جهت جلوگیری از آن انجام دهد.»

 

قطعنامه ۲۲۳۱ در سال ۲۰۱۵ در تأیید توافق هسته‌ای برجام به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد رسید. همزمان با انقضای این قطعنامه در سال آینده میلادی منوعیت‌های سفر علیه سرلشکر قاسم سلیمانی و ۲۳ مقام دیگر ایرانی رفع خواهد شد.

 


پامپئو مدعی شد برای حل و فصل «مشکلات قدیمی در خاورمیانه به تفکرات جدید نیاز است.»

 

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار